It's all about the nails

november 02, 2017



Vorige maand 7, 8 en 9 oktober was het Estetika beurs in Brussels Expo en natuurlijk was ik van de partij. Dit is DE plek voor iedereen in de schoonheidssector waaronder nagelstylistes, schoonheidsspecialisten,... Je vind hier super leuke promo's, demo's, wedstrijden en natuurlijk kan je  met al je vragen hier ook terrecht. Zeker en vast de moeite dus! De eerst volgende zal plaats vinden op 10, 11 en 12 Maart 2018 hou dus zeker een plaatsje vrij in je agenda.



Natuurlijk veel meer aangekocht dan nodig was maar je kan nooit teveel hebben zeggen ze toch.
Ik heb een aantal kleuren aangekocht van Nail:code tegenwoordig één van mijn favoriete merk qua kleuren. En hier heb ik dan ook meteen ééntje van getest.
Misschien niet echt ideaal voor deze tijd van het jaar maar aangezien ik zowel zomer, winter als herfst roos neem maakt mij dit helemaal niet uit, PINK IS ALWAYS A GOOD IDEA!






En bij roos horen natuurlijk ook diamanten. Maar omdat ik niet 100% zeker was of ik ze gewoon in kleur zou houden of iets extra aan toevoegen heb ik mijn instagram verhalen ingeschakeld en een poll gemaakt.


'Should i add some diamonds'
DIAMONDS
, DUH or NO ONLY COLOR


Het was een nek aan nek race maar de diamonds hebben gewonnen met 55% tegen de color 45%, dus het was nipt dat kan ja wel zeggen :-D Zo was er dus een keuze gemaakt door jullie, bedankt aan diegenen die gestemd hebben.

Ik ben dan ook all the way gegaan met de diamantjes MAAR nu is de vraag of deze het lang gaan volhouden, ik heb ze enkel kunnen vastleggen met mijn super shiny van Light Elegance. Meestal blijve ze allemaal vrij lang zitte zelfs de volle 3weken maar aangezien ik er nu zoveel heb gebruikt zal het afwachten worden. Misschien hebben jullie tips om ze beter/langer te laten zitten, dan mag je zeker en vast mij iets laten weten in de comment onderaan en dan ben ik jullie eeuwig dankbaar om dit met me te delen.




Omdat er veel vraag was via Instagram naar de kleur, dus bij deze: Turkish Rose van Nail:code en je kan hem verkrijgen bij Monai te Wijnegem of via hun webshop natuurlijk. Mijn rechterhand is momenteel nog diamantenloos, iemand die zich geroepen voelt om deze te komen doen? :-P












You Might Also Like

2 reacties

  1. Ik heb steentjes lijm, maar heb nog mensen dit weten vastzetten met gewoon gel... werkt perfect. Zal ik de rechterhand komen doen ;-)

    BeantwoordenVerwijderen
    Reacties
    1. Isda dan dezelfde lijm die je gebruikt voor tips te plakken? Of echt speciaal voor diamantjes alleen 🙈 Voorlopig zijn ze er nog allemaal aan maarja tis dan ook nog maar dag 3 😜 Ben is benieuwd!

      Verwijderen

Popular Posts

Like us on Facebook

Flickr Images

Instagram