Tips and tricks for your nails

november 19, 2017



Hi girls,
Vandaag ga ik jullie een aantal tips & tricks meegeven om zolang mogelijk geniet te hebben van je mooie nagels. Hieronder zijn ze alle 7 even op een rijtje voor jullie.



VITAMINA is een voedende nagelriemolie
Ideale behandeling om nagelriemen te herstellen. met een mix van natuurlijke oliën, waaronder tarwekiemolie om droge en beschadigde huid te herstellen. De amandelolie verzacht irritatie en ontstekingen



  1. Gebruik regelmatig handcréme en nagelriemolie, dit zorgt ervoor dat ze niet uitdrogen en zo blijven je nagelriemen mooi soepel en ga je minder velletjes hebben.
  2. Indien je vaak in water zit bv. bij het kuisen, afwassen etc gebruik dan handschoenen dit zal er ook voor zorgen dat je langer geniet hebt van je mooie nagels!
  3. Laat je nagels tijdig bijwerken, rond de 3 a 4 weken is perfect. Dit heeft vooral te maken met je bolling die verschuift door het uitgroeien van je nagel waardoor je stresspunt verschruift en je nagels makkelijker kunnen breken.
  4. Kuis je nagels regelmatig met een nagelborsteltje zodat er geen vuil onder je nagels kruipt. Zodat je niet voor verrassingen komt te staan.
  5. Trek je gelnagels in geen geval eraf want dit kan je natuurlijke nagel zwaar beschadigen, indien een nagel breekt gebruik ook geen lijm want dit kan schimmel veroorzaken. Maak gewoon zo snel mogelijk je afspraak bij je nagelstyliste.
  6. Als je merkt dat je nagels te lang worden waardoor je niet optimaal meer kunt werken of bv typen op je laptop, maak ze dan een stukje korter door te vijlen en niet met een nagelknipper want dit kan ervoor zorgen dat je natuurlijke nagel inscheurt.
  7. Last but not least: Gebruik je nagels niet als tools ladies! Misschien wel de belangrijste ;-)

    Hopelijk vonden jullie deze tips nuttig en ENJOY YOUR BEAUTIFUL NAILS





    Lots of love,
    Veronique










You Might Also Like

0 reacties

Popular Posts

Like us on Facebook

Flickr Images

Instagram